Fastighetsnätverket logotyp

Utbildning - Renovera klimatsmart

2020-11-12

Öka dina kunskaper för att renovera hållbart och klimatsmart. 

Fastighetsnätverket kan i samarbete med LÅGAN och Byggnadsbranschens utbildningscenter erbjuda dig en utbildning i klimatsmart renovering. Utbildningen höjer kunskaperna kring att renovera byggnader på ett hållbart och klimatsmart sätt. Är du intresserad av att veta hur klimatsmart renovering kan bidra till förbättrad inomhusmiljö, minskad energianvändning, minskade driftkostnader och ökat fastighetsvärde? Då är det här utbildningen för dig.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som är involverad i renovering av byggnader och jobbar som till exempel byggnadsentreprenörer, arbetsledare, platschef, arbetschef samt samordnare för kvalité, miljö, arbetsmiljö, installation eller energi.

Den första delen passar även bra för dig på ledningsnivå, som jobbar med affärsutveckling eller kundkontakter och som vill ha en övergripande kunskap om nyttan och affärsmöjligheter med energirenovering.

Utbildningstillfällen

Utbildningen genomförs digitalt och för medlemmar i Fastighetsnätverket är utbildningen kostnadsfri. Utbildningen består av två delar som ges vid separata tillfällen, där genomgången i den första delen är ett förkunskapskrav för fortsättningskursen.

Renovera klimatsmart mellan kl 8:00-11:00

  • Tisdag den 12 januari
  • Tisdag den 26 januari

Renovera klimatsmart fortsättning mellan kl 8:00-12:00

  • Torsdag den 28 januari
  • Onsdag den 3 februari

Anmälan till kurs stänger två veckor innan kurstillfället. Mer information om innehållet i utbildningarna och hur ni anmäler er hittar ni i Fastighetsnätverkets kalender. Fastighetsnätverkets kalender