Fastighetsnätverket logotyp

Energitinget går av stapeln 3 december 2019 i Eskilstuna

2019-10-29

Välkommen att anmäla dig till Energitinget 2019! Energitinget är en bra plattform där bland annat bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och fastighetsägare möts för att utbyta goda exempel, mingla, knyta kontakter och inspireras av varandra.

Datum: tisdag 3 december 2019
Tid: kl. 13:30-19:00
Plats: Lokomotivet, Munktellstaden i Eskilstuna
Pris: 250 kronor inkl. måltider (exkl. moms) 

Läs mer och anmäl dig via den här länken senast 22 november

 

Ett fullspäckat program med spännande presentatörer

  • Anna Denell är hållbarhetschef på Vasakronan, rankat som ett av de mest hållbara fastighetsbolagen i Europa, och flerfaldigt prisbelönad – hon har utmärkts som ”Årets samhällsbyggare 2015” och ”Årets hållbarhetschef 2019”.
  • Daniel Kulin är expert på elbilens roll i Sveriges energisystem på elkraftsbranschens intresseorganisation Power Circle, som verkar för en hållbar samhällsutveckling genom elektrifiering och smartare användning av el.
  • Dag Lundblad är programansvarig på Energimyndigheten, kommer att berätta om energiomställningen inom bebyggelsen.
  • Jonas Tannerstad, chef för el och automation på Örebrobostäder, kommer att berätta om hur de arbetar med visualisering av energianvändningen i sina fastigheter.
  • Forskare Karin Wilson, från Research Institutes of Sweden (RISE), visar hur olika affärsmodeller kan ge mer lönsamma solcellsanläggningar.
  • Anna Malmberg, projektledare på Hyresbostäder i Norrköping, presenterar hur förändringar i beteende kan fungera som energistrategi.

Har du några frågor?

Kontakta joel.runesson@energikontor.se så hjälper han dig.