Fastighetsnätverket logotyp

Kalender

Så fungerar totalmetodiken för energieffektivisering i byggnader

2021-08-24

Se till åtgärdspaket i stället för att räkna på enskilda åtgärder. Det är tankesättet bakom ”totalmetodiken”, en metod för att identifiera ekonomiska möjligheter för energieffektivisering i byggnader. Totalmetodiken har fått stor spridning i landet och har gett energibesparingar om 30–60 procent, med möjlig avkastning på 10 procent, i allt från ishallar till kontor.

V…

Anmälan Läs mer

SAVE THE DATE - Workshopserie om digitalisering

2021-09-07

Välkommen på en workshopserie om Digitalisering i fastigheter!

Fastighetsnätverket i Örebro, i samarbete med energikontoren i Östra mellansverige, kommer under hösten att ordna en workshopserie om digitalisering i fastigheter. Den första workshopen hålls redan i början av september, och riktar sig till er som ännu inte kommit så långt med ert digitaliseringsarbete men…

Anmälan Läs mer

SAVE THE DATE - klimatdeklarationer

2021-09-16

I september (16/9) kommer BeBo/BeLok hålla i en träff på med fokus på klimatdeklarationer (Boverket) samt inspirationspass att jobba med klimatfrågan i byggsektorn och några positiva projekt som har klimatrenoverat.

Boka upp i kalendern, mer information publiceras framöver på Workshop om klimatpåverkan - Belok

BeBo/BeLok planerar även ytterligare en träff kring klimat…

Läs mer

SAVE THE DATE - Renoveringsstödet

2021-09-23

I samarbete med LÅGAN kommer vi ha en workshop med fokus på renoveringsstödet. Vem/vilka kan söka stödet, hur söker man och vilka verktyg finns framtagna för underlätta ansökningar och tillhörande energiberäkningar.

En förutsättning för denna workshop är att det finns tillgänglig info  framtagen (från Boverket och Energimyndigheten).

Datum: 23 september

Tid: 08.30-11.…

Läs mer

Energitinget 2021

2021-10-21

Save the date till höstens energikick –  den 21 oktober går Energitinget 2021 av stapeln, i år på tema energieffektiv renovering. Den digitala halvdagskonferensen bjuder på inspiration, goda exempel och föreläsningar med sakkunniga experter bland andra Installatörsföretagen, Riksbyggen och CIT Energy Management. Det är helt kostnadsfritt. Boka in dig redan idag!

Läs …

Anmälan Läs mer